Sweet Grammy`s Bazar

født d.15-12 1994

reg. nr. 00704/95

En hvalpekøber har skrevet lidt om at have hund fra Kennel Sweet Grammy.

Min første gravhund købte jeg hos Kennel Sweet Grammy.

Jeg var 18 år og lige flyttet hjemmefra. Hund skulle jeg have, men hvilken race skulle jeg vælge?

Det var svært , at vælge og jeg var meget i tvivl, indtil jeg en dag så en pige komme gående igennem byen med en langhåret gravhund. Jeg var solgt - det var sådan en lille elegant fyr måtte jeg ha´.

Jeg undersøgte hvor den nærmeste opdrætter boede og det viste sig at være i Lørslev, hos Jane Andersen som jeg tog kontakt til og snakkede en del med.

Jeg besøgte min kommende gravhund hos opdrætteren et par gange, og endelig kom den store dag, hvor jeg kunne få min gravhundehvalp med hjem.

Jeg havde en ide om, at jeg ville på udstilling med ham. Opdrætteren var meget hjælpsom og hjalp mig med tilmelding, ringtræning og hvad der ellers skal forberedes til en udstilling.

Den første udstilling var i Herning, hvor jeg var i følge med opdrætteren. Jeg var lidt nervøs hvilket der slet ikke var grund til. Han førte sig frem i ringen som om, han aldrig havde lavet andet og det resulterede også i følgende placering:

1. JK, 1. JKK, SLJ, 1. UKK, SL, CK, BIR 4.

Med lynets hast blev Sweet Grammy`s Bazar ( Shaggo ) min bedste ven og vi fik mange oplevelser sammen. Han var ikke bare en flot fyr, en god ven, men også en dygtig jagthund.

Desværre mistede jeg min kære hund på tragisk vis, da han blev kørt over.

Jeg var helt slået ud, men èn ting stod klart - jeg måtte ha´gravhund igen. Og fik så jeg Nederbro`s Zorba.

Far: Nederbro`s Golden Goodwill 24200/91

ENGANG GRAVHUND - ALTID GRAVHUND..