Hjem

Om kennel Hanner Tæver Hvalpe Galleri Links Nyheder
Godbidder Fodervaert Kreativ        

 

Ære være deres minde.

For at se stamtavlerne, skal du klikke på hundens navn.
For at se billederne i et større format eller læse lidt om hver hund, skal du klikke på dem
.

Aura`s A. G. Grammy

Sweet Grammy`s Basar

Nederbro`s Zorba

Sweet Grammy`s Chiquitha

Sweet Grammy`s Fallon

Sweet Grammy`s Grace

Sweet Grammy`s Dinna

Aura's A. Picasso

Sweet Grammy`s Nathan

Sweet Grammy`s Monique

Sweet Grammy's Michaela

Aura's Kiss Mee Kathe

Sweet Grammy's Irina

Sweet Grammy's Jason

Sweet Grammy's Nala

Sweet Grammy's Octavian

Sweet Grammy's Othello

Aruna vom Panketal

=======================


Her på denne side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen.

Når et dyr, som har stået os mennesker nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen.
Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt. Alle dyr, som en gang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De, som var skadede eller lemlæstede, bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær en enkelt ting, alle som èn savner de deres kære, som engang var dem nær og som de måtte lade tilbage. Sammen løber de og leger, men den dag kommer, da et af dem med ét stopper og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det. Det har set dig og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i et glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse, - dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var det borte fra dit liv, men aldrig et øjeblik fra dit hjerte. Derpå krydser I Regnbuebroen sammen…"

Elsk
Jeg er din hund, og jeg har en lille ting jeg gerne vil hviske ind i dit øre. Jeg ved, at jer mennesker har et travlt liv. Nogen skal arbejde, nogen har børn de skal opdrage. Det føles altid som om du løber rundt til det ene og det andet. Ofte alt for hurtigt, ofte lægger du ikke mærke til de virkelige glæder i livet. Kig ned til mig nu, mens du sidder ved din computer. Se den måde mine varme øjne kigger ind i dine. De er en smule tågede nu, det kommer med alderen. De grå hår er begyndt at gå i ring om min bløde snude. Du smiler til mig; jeg ser kærligheden i dine øjne. Hvad ser du i mine? Ser du en sjæl? En sjæl inden i, der elsker dig som ingen anden i verden. En sjæl der vil tilgive alle tidligere forkerte indgreb i bare et lille stykke tid? Det er alt jeg beder om. At sætte farten lidt ned, bare til at være sammen med mig i få minutter.
Så mange gange er du blevet bedrøvet over de ord du har læst på den skærm om andre af min slags der dør. Sommetider dør vi hurtigt og ååh så hurtigt, sommetider så pludseligt, at det vrider dit hjerte ud af halsen. Sommetider bliver vi ældre så langsomt foran dine øjne, at du ikke lægger mærke til det, før enden er nær, når vi kigger på dig med gråsprængte muler og tågede øjne med grå stær.
Stadig er kærligheden altid der, selvom vi må tage denne lange søvn for at kunne løbe frit i et fjernt land. Måske er jeg her ikke i morgen; måske er jeg her ikke i næste uge. En dag vil vandet falde fra dine øjne, græde de tårer som mennesker græder, når de er dybt såret på sjælen, og du vil blive vred på dig selv over du ikke havde bare "En dag mere" med mig. Fordi jeg elsker dig så højt, rører din sorg min sjæl og sårer mig. Vi har nuet sammen.
Så kom sæt dig her ved min side på gulvet og kig dybt ind i mine øjne. Hvad ser du? Hvis du ser hårdt og dybt nok vil vi snakke - dig og mig - hjerte til hjerte. Kom til mig ikke som en "Alpha" ikke som en "træner" end ikke som "mor og far", kom til mig som en levende sjæl og stryg min pels og lad os kigge dybt ind i hinandens øjne og snakke. Så kan jeg fortælle dig noget - det sjove ved at løbe efter en tennisbold - eller jeg kan fortælle dig noget dybsindigt om mig selv, og måske noget om livet generelt. Du besluttede at have mig i dit liv, fordi du vil have en sjæl til at dele sådanne ting med. en der er meget anderledes fra dig - og her er jeg. Jeg er en hund, men jeg er levende. Jeg mærker følelser, jeg mærker fysiske sanser, og jeg kan svælge i forskellene i vores sjæle. Jeg forestiller mig ikke dig som en "hund på to fødder", jeg ved, hvad du er. Du er et menneske i al din ejendommelighed, og jeg elsker dig stadig.
Nu, kom og sæt dig ved mig på gulvet. Træd ind i min verden og lad tiden sætte farten ned bare for 15 minutter. Kig dybt ind i mine øjne og hvisk ind i mit øre, tal med dit hjerte, med din glæde, og jeg vil kende dit sande jeg. Der er måske ikke nogen i morgen, livet åh er så alt for kort. - ELSK!

==========================

Hundens 10 bud

1. Mit liv varer kun mellem 10-15 år. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig. Tænk over det, når du anskaffer mig.

2. Giv mig tid til at forstå, hvad der er, du forlanger af mig.

3. Gør mig tillidsfuld – du er hele mit liv.

4. Vær ikke vred på mig længere tid ad gangen og spær mig ikke inde som straf.             

5. Du har dit arbejde, dine fornøjelser, dine venner. Jeg har kun dig.

6. Tal med mig – selvom jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg, når din stemme gælder mig.

7. Ved du, at jeg aldrig glemmer, hvordan du er imod mig.

8. Før du slår mig, så tænk på, at mine tænder med lethed kan knuse din hånd, men jeg bruger ikke min magt.

9. Tag dig af mig, når jeg bliver gammel eller syg – jeg vil også altid være der for dig

10. Vær hos mig, når jeg har det svært. Alt bliver lettere, fordi jeg har dig. Jeg elsker dig.

11. Sørg for, at min pels er velfriseret og ren, jeg kan jo ikke selv.

12. Skift ikke hundefrisør el. dyrlæge for ofte, jeg  - bliver bange når du afleverer mig hos mennesker  jeg ikke kender.

13. Elsk mig og hold af mig, jeg elsker, ubetinget DIG altid.

14. Træn med mig, arbejd med mig, brug mig, så jeg ikke bare ligger og keder mig og derfor ødelægger jeg måske noget i dit hjem, jeg er skabt til at arbejde og bruge min hjerne.

15. Giv mig oplevelser, ude som hjemme, lad mig  -  møde mange mennesker og dyr, det styrker  -  mig og gør at jeg kan være iblandt alle.

Overholder du disse bud, har du verdens dejligste hund.